Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Львові один шкуродер викинув з балкону кошенят, а інший пухнастика своєї падчерки

У Львові патрульні встановили причетних до жорстокого поводження з тваринами. Дві нічні зміни підряд шокували патрульних викликами про жорстоке поводження над котами.

Один із викликів надійшов на вулицю Івана Сірка, де зі слів заявниці, чоловік викинув з балкону четвертого поверху кошенят. У цей момент на вулиці перебували діти, які все побачили.

Разом із заявницею патрульні 4 батальйону піднялися до квартири 72-річного чоловіка. Останній не заперечив, що він викинув кошенят. Львів’янин пояснив, що вони йому заважали нявканням.

У помешканні було ще троє котів, які зі слів чоловіка, йому не потрібні. Він погодився їх віддати сусідам. На жаль, після падіння, одне з чотирьох кошенят загинуло.

В поліції розпочали кримінальне провадження - жорстоке поводження з тваринами вчинені з особливою жорстокістю або у присутності дітей. Карається позбавленням волі на термін від п’яти до восьми років.

Другий випадок трапився на вулиці Любінській. За словами трьох очевидців, чоловік викинув кота з 6-го поверху. Він впав на тротуар та отримав ушкодження. Тварина заповзла під припарковані автомобілі.

Патрульні 4 батальйону встановили власницю кота. Нею виявилася 12-річна дівчинка, а чоловіком, який, ймовірно, вчинив це, був її вітчим. 33-річний львів’янин не заперечив, що зробив це. Пояснив свої дії тим, що кіт лазив на столі і після нього лишалася шерсть.

Очевидець та власниця кота відвезли тварину до ветеринарної клініки. Діагноз — множинні переломи.

На цей раз також розпочали кримінальне провадження, Справу кваліфікували як жорстоке поводження з тваринами. Карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на термін до 6-ти місяців або обмеженням волі на термін до 3-ох років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 13.00 24.05.2024  щодо російського вторгнення. З початку доби найбільша активність противника сп...

Поліцейські Київщини розслідують обставини вибуху в будинку, внаслідок якого загинув чоловік 23 травня, близько 11:00 години, до полі...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі "▪️ 23:03 м. Харків. Внаслідок обстрілу в будівлю підприємст...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Золота Балка...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Один чоловік загинув під час ворожої атаки по Пологівському ...

X