Перейти до основного вмісту

Блоги

У Запоріжжі нелюд ґвалтував 3-річну похресницю і знімав відео для інших педофілів. ВІДЕО

У Запоріжжі затримали чоловіка, який ґвалтував маленьку дівчинку, все знімав на відео і поширював серед педофілів. Нелюд зізнався і все розповів(див. у відео). Також ще не забулася жахлива історія з Одещини, де чоловік  зґвалтував та вбив 11-річну Даринку Лук’яненко. 

Водночас Верховна Рада прийняла дуже скандальний закон. Якщо Президент його підпише, то в Україні дозволять примусово застосовувати хімічну кастрацію ДО УСІХ засуджених за статеві злочини проти дітей та вносити їхні імена до так званого відкритого реєстру педофілів. 

Здавалося б, мета благородна, однак цей закон одразу викликав неабияке обурення, і передусім правозахисників. Мовляв, з такою, м’яко кажучи, недосконалою правоохоронною та судовою системою каструвати в Україні будуть зокрема незаконно засуджених. Так само й з відкритою базою педофілів – найстрашніше те, що туди, як кажуть експерти, потраплятимуть і невинні люди! 

Олександр Васильєв

Олександр Васильєв,
Журналіст Магнолії-ТВ

Усі статті автора

А як вважаєте ви, чи допустимо вводити для засуджених за статеві злочини проти дітей таке покарання, як примусова хімічна кастрація та вносити їхні імена до так званого відкритого реєстру педофілів!? 

Коментуйте. 

Чи підтримуєте ви закон щодо примусової кастрації та відкритого реєстру для педофілів?

Теги:  блогер
X