Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Голова Харківської ОВА повідомив про наслідки вчорашніх та нічних ворожих обстрілів області

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:

"▪️ 02:06 Харківській р-н, Безлюдівська ТГ, с. Лизогубівка. Внаслідок потрапляння БПЛА Шахед в землю пошкоджено дах будинку, скління вікон, дві господарчі споруди.

▪️ 00:40 м.Чугуїв. Внаслідок потрапляння БПЛА в землю пошкоджено автомобіль, паркан, водопровідну трубу, вікна дев'ятиповерхового та п'ятиповерхового будинків, амбулаторію, магазин, відділення Укрпошти, приміщення СТО.

▪️ 7 червня 00:30 смт Малинівка Чугуївського району. Обстріл БПЛА та С-300 території бази відпочинку. Пошкоджені будинки та майно.

▪️ 15:50 с. Білий Колодязь Чугуївського району. Обстріл КАБ на відкритій території, інформація про руйнування та постраждалих не надходила.

▪️ 11:20 с. Томахівка Чугуївського району. Ворожий  обстріл КАБ населеного пункту, внаслідок якого зруйновані будівлі приватного господарства.

🔻 11:00 Чугуївський район, Чкаловська ТГ, с. Нова Гнилиця, наїзд трактором на міну «пелюстка», водій отримав поранення та був доставлений до медзакладу.

🔻 08:50 м. Ізюм, на території міського цвинтаря під час копання ями для поховання чоловік підврвався на невідомому вибуховому пристрої, госпіталізований".

🔹 На Харківському напрямку російський агресор активних наступальних дій не проводив, намагається витіснити наші підрозділи, завдаючи інтенсивного вогневого впливу. Ситуація контрольована.

🔹 На Купʼянському напрямку російські окупанти протягом дня намагаються просунутися до наших позицій в районах Дружелюбівки та Петропавлівки. Три атаки противника відбито Силами оборони.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Поліцейські Києва затримали порушника, який вночі на столичній Троєщині підірвав гранту Вибухом пошкоджено одинадцять автомобілів, ні...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 29 червня 06:00 Ізюмський район, Борівська громада, с. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 314 разів ударили по Запорізькій обла...

У ніч на 29 червня 2024 року противник атакував 10-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із району Приморсько-Ахтарськ – рф. В резул...

X