Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Херсоні затримано чоловіка, який під час сварки поранив з травмату двох людей. ФОТО

Подія сталася в мікрорайоні «Шуменський». На балконі загального користування між трьома чоловіками виник конфлікт, під час якого один з опонентів поранив інших двох із травматичної зброї.

До чергової частини відділу поліції №2 (Корабельний) Херсонського районного управління поліції звернулася схвильована жінка. Вона повідомила, що в одній із багатоповерхівок мікрорайону «Шуменський» стався конфлікт зі стріляниною. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що дві компанії окремо одна від іншої вживали спиртні напої на балконі загального користування. Одному з нетверезих чоловіків здалося, що його обговорюють сусіди з іншої компанії. Тож він підійшов до них та почав з’ясовувати стосунки. В результаті почалася сварка, під час якої він здійснив декілька пострілів із предмету, схожого на пістолет, у бік своїх опонентів. Після чого втік у невідомому напрямку.

Як розповіла заступник начальника підрозділу поліції Юлія Скиба, внаслідок конфлікту постраждали 36-річний цивільний чоловік заявниці та їх 39-річний сусід, який намагався зупинити нападника. Потерпілих доставили до лікарні, де в одного з громадян діагностували вогнепальне поранення стопи, а в іншого – долоні руки. Під час огляду місця події поліцейські на балконі виявили дві гільзи та магазин із двома набоями травматичної дії.

В результаті вжитих оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місцеперебування 28-річного фігуранта. Він зізнався у причетності до скоєного ним правопорушення та показав, де викинув зброю. Поліцейські вилучили пістолет, а саме пристрій для відстрілу гумових куль калібру 9 мм, та направили його для проведення судової балістичної експертизи.

Фігуранту повідомили про підозру. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами поліції Херсонської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На даний час відбулося 119 бойових зіткнень. Найгарячішою сьогодні залишалася ситуація на Покровському напрямку, також ворог активний на...

Від початку доби ворог продовжує нарощувати темпи наступальних дій на Лиманському і Покровському напрямках.  Кількість бойових зітк...

Служба безпеки нейтралізувала агентурну групу фсб, яка діяла в Одесі. До складу ворожого осередку входили три мешканки міста віком від 1...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 5 липня 04:05 с. Курилівка Куп’янський район. Обстріл К...

X