Skip to main content

ПОДІЇ

На Тернопільщині працівницю банку підозрюють у привласненні депозитів

Тернопільською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру службовій особі банку у вчиненні незаконних дій з документами на переказ та у зловживанні службовою особою службовим становищем.

Розслідуванням встановлено, що впродовж 2012-2017 років –службова особа однієї з банківських установ, розуміючи протиправний характер та значення своїх дій, умисно, з корисливих мотивів, без відома та згоди клієнтів банку здійснювала незаконні дії щодо розпорядження коштами, які перебували на їх депозитних рахунках.

У час сплати відсотків чи депозиту вибраного депозитного рахунку, жінка спрямовувала кошти на відкритий рахунок своєї матері, чи на свій особистий рахунок, а не фактичному власнику рахунку. На даний час відомо про привласнення нею коштів понад 35 283,96 грн, чим завдано збитків банківській установі на зазначену суму.

Триває досудове слідство у кримінальному провадженні за ч.2, ч.3 ст.191, ч.1, ч.2 ст.200, ч.1,ч.3 ст. 362 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно, незаконні дії з документами на переказ (підробка), вчинена повторно, вчинення несанкціонованих змін інформації, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп`ютерах), автоматизованих системах, особою, яка має право доступу до неї, вчинені повторно).

За матеріалами прес-служби прокуратури Тернопільської області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вночі о 03:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чечелівська Новокодацького району міста Дніпро. По...

Шістнадцятирічна Анастасія Кучеренко, дванадцятирічна Сюзана Осман та п’ятнадцятирічна Ангеліна Панфілюк. Усі ці дівчата зникли на тимча...

X