Skip to main content

Авторська колонка

Чи перевищив повноваження спецназ під час затримання активістів С14?

Володимир Фесенко Директор Центру політичних досліджень "Пента"

All articles

     У Подільському відділі поліції відбувався штурм адмінбудівлі. Будь-який напад на відділок поліції – це  грубе порушення закону, і силовики мають діяти жорстко, інакше в державі порядку не буде. У цьому сенсі жорсткі дії поліції, протидія тим, хто намагався це зробити.

    Зрозуміло, що з боку деяких працівників поліції було перевищення повноважень. Усіх обурили слова про Бандеру, але треба розуміти, що протистояння між поліцією і радикалами, або представниками фан-клубів – це як класова боротьба. Протилежну сторону - поліціантів теж ображають, називають різними образливими словами.

   Щодо ж до Бандери – треба розуміти політкоректність сучасних часів. Потрібно бути чесними. Покарання заслуговують не лише та невелика кількість поліцейських, які били ногами, а й ті, хто нападав на відділ поліції зі зброєю. На це є закон! Використання зброї під час мітингів – це найбільша небезпека, набагато більша ніж перевищення повноважень поліцейських.  
 

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X