Skip to main content

Авторська колонка

Чим небезпечне узаконення цивільних партнерств для геїв та лесбійок?

Руслан Кухарчук голова руху «Всі разом – за сім`ю»

All articles

       В Україні ухвалений документ «Національна стратегія в сфері захисту прав людини», який передбачав ухвалення легалізації цивільних одностатевих партнерств в Україні ще у 2017 році. Завдяки Богу і величезній кількості громадян України - це не було реалізовано!        

       Це просто дивує, точніше просто обурює, що омбудсмен Денісова сьогодні в своїх документах нібито закликає до того, щоб знову повернутися до цього питання і знову легалізувати одностатеві цивільні партнерства, а це є останній крок перед легалізацією одностатевих шлюбів. Звісно, цього не може бути і цього не буде в Україні. В Україні пройшли вуличні заходи у 60-ти містах, в яких взяли участь близько 200 тисяч людей з вимогою такого не допустити. Тому, якщо у нас демократична держава, якщо влада дослухається до громадян України, яким жити в цій країні, то ніякої легалізації одностатевих партнерств бути не може.

       Сьогодні в Україні всі вільні робити, що завгодно в своїй зачиненій кімнаті. Але коли одна група людей, з абсолютно викривленими уявленням про життя, зокрема про статеве, робить з цього політику – це вже психічна неадекватність. Чому у нас інтимне життя стало предметом національної політики? Такого бути не може!

       Сьогодні саме сім’ї є предметом національної безпеки. Саме традиційні сім’ї забезпечують стабільний розвиток держави. У нас сьогодні величезна демографічна криза, у нас мільйони людей виїжджають з країни. У нас народжується вдвічі менше, ніж вмирає. І ми сьогодні будемо говорити про якісь одностатеві стосунки – цивільні партнерства? Тобто, якщо Україна умисно працює на самознищення, давайте легалізуємо якісь там одностатеві партнерства, тим більше законодавчо.

The editorial opinion may differ from the author's. The editors of the site are not responsible for the content of this publication.
X