Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі чоловіка судитимуть за утримання наркопритону. ФОТО

Слідчим Якимівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області завершено досудове розслідування епізодів злочинної діяльності мешканця Якимівського району 1971 року народження.

Нагадаємо, що 27 лютого співробітники кримінальної поліції та слідчий Якимівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук в селі Солоне. На території приватного домоволодіння за місцем мешкання чоловіка поліцейські виявили та вилучили близько 2 кг наркотичної речовини.

Згідно висновку експерта надана на дослідження рослинна речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено, «канабіс», маса якого в  перерахунку на суху речовину склала 2 кілограми.

Крім того, досудовим розслідування встановлено, що фігурант з жовтня 2018 року по лютий 2019 року надавав своє помешкання для вживання наркотичних засобів місцевим мешканцям.

А також слідчим зібрані докази того, що зловмисник на присадибній території приватного домоволодіння вирощував рослини конопель.

Обвинувальний акт слідчим скеровано до місцевого суду для розгляду. Згідно інкримінованих статей раніше судимому громадянину загрожує  до п’яти років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X