Skip to main content

ПОДІЇ

Рятувальники ДСНС ліквідовують наслідки вчорашньої негоди на Прикарпатті

20 травня орієнтовно з 16:00 на території області розпочалися інтенсивні опади у вигляді грозових, зливових дощів та граду. Спостерігалися грозові, дощові явища в Богородчанському, Калуському та Надвірнянському районах.

Станом на 18:00 підтоплено дворогосподарства в наступних населених пунктах: с. Марково, с. Жураки, с. Дзвиняч, с. Росільна, с. Глибока, с. Хмелівка, с. Старуня, с. Монастирчани, с. Саджава с. Бабче с. Старі Богородчани, с. Глибівка та смт. Солотвин Богородчанського району в м. Калуш та м. Івано-Франківську.

Станом на 19:00 спостерігалось підтоплення наступних населених пунктів в Надвірнянському районі, а саме: с. Битків, с. Молодьків, с. Гвізд, с. Пнів, с. Пасічна.

Опади на території Богородчанського району припинилися. Рівень води в місцевих потічках спадає.

В Надвірнянський та Калуський райони направлено мобільно-оперативні групи Управління ДСНС в області під керівництвом заступників начальника Управління.

В Богородчанському, Калуському та Надвірнянському районах проведено позачергові засідання районних комісії ТЕБ та НС.

В Управлінні та районних підрозділах організовано роботу оперативних груп з метою реагування на ускладнення погодних умов.

Спостерігається ускладнення погодних умов в 6-ти районах: Богородчанський, Надвірнянський, Тисменицький, Рогатинський, Калуський та на території Івано-Франківської МР.

В результаті чого підтоплено близько 3240 дворогосподарств;

- врятовано 35 осіб, з них 5 дітей;

- евакуйовано 25 чоловік, з них 7 дітей.

- відбуксировано 10 автомобілів (з них 2 автобуси, в яких перебувало 14 осіб);

- зруйновано 1 будівлю літної кухні;

- частково пошкоджено 1 міст місцевого значення;

Станом на 06:00 до проведення рятувальних робіт було залучено 98 чоловік особового складу, 19 одиниць техніки та 6 плавзасобів від Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в Івано-Франківській області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

  Дарія Волошина зникла 26-го травня. У день зникнення востаннє Дарію бачили близько 22-ї години на вулиці Новий Базар, поблизу ...

Вночі о 03:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чечелівська Новокодацького району міста Дніпро. По...

Шістнадцятирічна Анастасія Кучеренко, дванадцятирічна Сюзана Осман та п’ятнадцятирічна Ангеліна Панфілюк. Усі ці дівчата зникли на тимча...

X