Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Сумщині двоє молодиків безжально забили насмерть пенсіонера. ФОТО

До чергової частини Глухівського ВП  близько зателефонував чоловік, і розповів про несподівану смерть 68-річного жителя села Полошки.

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили в кущах чоловіче тіло з закривавленою головою. З першого погляду стало зрозумілим – смерть пенсіонера має явно кримінальний характер. Цю думку відразу ж підтвердив огляд фахівця-судмедексперта.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст.115 КК України, та розпочали пошуки осіб, причетних до загибелі чоловіка.

Як з’ясувалось вже під час невідкладних оперативно-розшукових заходів, напередодні своєї смерті пенсіонер заходив до заявника у гості, і вони якийсь час спілкувалися за чаркою. Згодом до них приєднались ще двоє гостей, віком 31-го та 33-х років. Один з них проживає у сусідньому селі, інший – житель Серединобудського району. В цьому складі застілля тривало недовго, господар запропонував всім трьом візитерам переміститися з «пригощанням» у садок, а сам пішов відпочивати.

В садку між молодими людьми з одного боку та пенсіонером – з іншого, виникла сварка. Й молоді дужі чоловіки заходилися силою доводити свою точку зору, завдаючи ударів руками та ногами по всьому тілу опонента. Отямились вони лише тоді, коли той вже не подавав жодних ознак життя. Злякавшись свого вчинку і розуміючи, що накоїли, обидва молодики сховали тіло своєї жертви під гіллям, а самі вирішили податися до іншого району.  За добу господар вийшов на город, і звернув увагу на купу гілок, якої до того часу там не було. А коли підійшов ближче, виявив  мертве тіло свого недавнього гостя, про що й сповістив  до поліції.

Наразі оперативники вже розшукали та затримали обох підозрюваних. Їм повідомлено про підозру у вчиненні убивства за попередньою змовою групою осіб, і нині вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. В тому разі, якщо вину приятелів буде доведено, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років, або довічне  ув‘язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X