Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Ти їх у двері, вони у вікно: злодія в законі Нукрі Гальського знову взяли у Києві. ВІДЕО

Зловмисник вкотре перетнув кордон України поза пунктом пропуску державного контролю та мав намір контролювати злочинний світ Києва та Київської області.

Нагадаємо, у грудні 2018 року працівники карного розшуку Головного управління Національної поліції у місті Києві вже затримували Нукрі Гальського, який мав заборону на перебування на території України.

Тоді неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів громадянин Грузії, 1987 року народження, який був коронований у Туреччині іншими «злодіями у законі», намагався поширити свій вплив на членів злочинного середовища у столиці.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, під час перебування на території України зловмисник намагався контролювати діяльність оптових ринків та організованих груп квартирних крадіїв:
«Під час нелегального проживання у столиці Нукрі Гальський відвідував та організовував так звані «сходки» кримінальних авторитетів».

Після затримання Державна міграційна служба видворила злодія із забороною в’їзду в Україну на три роки. Однак Нукрі Гальський вкотре незаконно перетнув кордон та почав відновлювати свою злочинну діяльність та зв’язки у кримінальному світі.

Працівники управління карного розшуку Києва завадили його планам стати куратором злочинних груп - і затримали його у Дарницькому районі столиці. 

«Зараз «злодія в законі» видворено до Туреччини, а правоохоронці спільно з Державною міграційною службою у свою чергу підготували документи про збільшення терміну заборони в’їзду йому на територію України до п’яти років»,- додав Андрій Крищенко.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X