Skip to main content

Blog post

Затримали нелюда, який зґвалтував школярку і зняв це на камеру. ВІДЕО

Поліція затримала чоловіка, який посеред дня напав на 12-річну школярку. Він вдарив її в обличчя, затягнув у посадку і там зґвалтував. Все це нелюд знімав на відео. Дитина лише через кілька годин змогла повернутися додому і розповісти все матері, яка одразу ж звернулася в поліцію. Підозрюваного затримали за добу. 

Щоб боротися з ґвалтівниками дітей, влітку був ухвалений закон, який передбачає примусову хімічну кастрацію педофілів, а також відкритий реєстр педофілів, доступ до якого міг отримати кожен. Однак Володимир Зеленський цей закон ветував. 

Мовляв, з такою, м’яко кажучи, недосконалою правоохоронною та судовою системою каструвати в Україні будуть зокрема незаконно засуджених. Так само й з відкритою базою педофілів – найстрашніше те, що туди, як кажуть експерти, потраплятимуть й невинні люди!

Віталій Артамонов

Віталій Артамонов,
Журналіст Магнолії-ТВ

All articles by the author

А як вважаєте ви, чи потрібен був все ж таки в Україні закон про примусову хімічну кастрацію ґвалтівників дітей та відкритий реєстр педофілів,, доступ до якого можуть отримати всі, а не тільки правоохоронці?

Коментуйте... 
 

X