Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Києві затримали трьох осіб за напад на поліцейського. ФОТО

Подія трапилася у Дарницькому районі столиці. Близько першої години ночі  співробітник полку поліції особливого призначення №2 після несення служби повертався додому. У дворі будинку він почув голосну музику та лайку – так «відпочивала» компанія молодих людей. Поліцейський підійшов до них, представився та показав службове посвідчення. Потім попросив їх поводитися тихіше та припинити порушувати публічний порядок.

«Один із молодиків підійшов до поліцейського та розпочав із ним суперечку. Під час цієї розмови правоохоронець відчув, як хтось вдарив його у голову та задув обличчя газом. Травмований спецпризначенець дістав власний зареєстрований травматичний пістолет і, здійснивши спочатку попереджувальний постріл вгору, вистрілив опоненту в ногу», - повідомив заступник начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський.  

Після цього троє молодиків із компанії накинулися на поліцейського та почали його бити. У цей час із магазину, розташованому у дворі будинку, вибігли охоронці, які втрутилися у ситуацію. Поліцію та «швидку» викликала одна із дівчат, котра була в компанії правопорушників.

Лікарі госпіталізували потерпілих. У поліцейського виявили численні гематоми та травми тіла, а також переламані два ребра. Наразі він проходить додаткові медичні обстеження. Іншому постраждалому, який отримав вогнепальне поранення ноги, перебуває у лікарні. За інформацією лікарів, його життю нічого не загрожує.  

«Слідчо-оперативна група на місці задокументувала подію, опитала фігурантів і свідків конфлікту, опрацювала відео із камер спостереження. Трьох молодиків, які наносили удари поліцейському, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз із ними спілкуються слідчі», - додав Олександр П’ятниківський.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманим за вчинене загрожує до п’яти років позбавлення волі.

За матеріалами ГУНП у місті Києві.  

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X