Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Новограді-Волинському засуджено нелюда, який систематично тероризував власну матір

Поліцейські провели розслідування та направили обвинувачення до суду для притягнення 35-річного звягельчанина до кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства. Чоловікові вже визначено покарання.

Упродовж 2018 та 2019 років до поліції неодноразово зверталась 56–річна жителька м. Новограда-Волинського та заявляла про вчинення відносно неї домашнього насильства.

Жінка потерпала від власного сина, який постійно словесно ображав її, погрожував, влаштовував сварки. Щоразу поліцейські припиняли його дії та складали відповідні протоколи. За рішеннями місцевого суду на чоловіка були накладені штрафні санкції, а згодом він неодноразово був арештований на строки до 15 діб.

Втім, такі покарання не примусили сімейного агресора припинити свої дії. Ситуацію ускладнювало і постійне вживання чоловіком спиртного.

Наприкінці червня 2019 року він вчинив чергову сварку з матір’ю та побив у будинку, де вони проживають, посуд і меблі. А вночі 03 липня нещасна жінка знову зателефонувала до поліції та розповіла, що змушена була втекти з дому через дії сина.

На місці події поліцейські з’ясували, що цього разу нетверезий чоловік схопив сплячу матір за сорочку та став вимагати гроші на цигарки і спиртне. Жінка зуміла вирватися та зателефонувати до поліції.

На судовому засіданні чоловік визнав свою провину та повідомив про розкаяння. Втім, врахувавши всі обставини, зокрема і вчинення правопорушення у стані алкогольного сп’яніння та спосіб життя підсудного, суд обрав покарання у вигляді 3 місяців арешту.

Чоловіка одразу ж взяли під варту.

За матеріалами ВК ГУНМ у Житомирській області

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X