Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У поліцейського, який стріляв у харківському метро, знайшли невідому речовину. ВІДЕО

Попередження: на відео присутня ненормативна лексика

 

 

Станція метро «Наукова», що в Харкові, відкрилася  із великим запізненням. А все тому, що вночі тут влаштував стрілянину поліцейський. Про подію повідомили в соцмережах очевидці та опублікували фото та відео.

На щастя в той момент підземка була закрита, тому обійшлося без постраждалих.

Як виявилося, стрілок - 22-річний капрал із відділу поліції в метрополітені. Щоб його вгамувати, на місце події прибули співробітники спецпідрозділу патрульної поліції "ТОР". Вони побачили працівника поліції, який почав стріляти в їх бік. Патрульні застосували свою зброю, затримали та роззброїли неадекватного правоохоронця.

У харківській поліції розповіли, що їм повідомили про подію о 3:50.  На місце стрілянини виїхало керівництво обласного главку, відділення поліції в метро, інспекція, слідчо-оперативна група і психологи.

Інших подробиці інциденту правоохоронці не повідомляють, зазначивши, що всі крапки над «і» має поставити службове розслідування, яке вже розпочали, а винних притягнуть до відповідальності.

Тим часом подію прокоментували в територіальному управлінні ДБР у м. Полтаві.

Так, представник відомства Олександр Білка розповів, що у поліцейського при затриманні вилучили речовину, схожу на психотропний засіб.

В соцмережах опублікували відео стрілянини та затримання правоохоронця. На іншому відео поліцейського вже в кайданках  і явно не при собі допитують його  колеги, яких він ледь не підстрелив.

Сам горе-поліцейський заперечує, що вживав наркотики. Натомість виправдався, що перебував на добовому чергуванні.

За його словами, він начебто помітив сторонніх осіб на закритій станції метрополітену". Він повідомив до чергової частини і закрився в одній з кімнат. А  коли він вийшов з приміщення, зробив кілька пострілів з табельної вогнепальної зброї в сторону спецназівців.

За словами, представника ДБР Олександра Білки, після роззброєння поліцейський  був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а це посягання на життя співробітника правоохоронного органу.

Більше подробиць нічної стрілянини дивіться у вечірньому випуску новин  телеканалу «ЧП.INFO».

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Дніпропетровської ОВА повідомив у телеграм-каналі: "Важкі ніч та ранок. Область пережила чергову масовану атаку. Час...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області....

Розпочалася сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "У Дніпрі горить п'ятиповерхівка. Вона частково зруйнов...

За матеріалами Офісу Генерального прокурора Міністерство юстиції України подало до Вищого антикорупційного суду позов про стягнення акти...

X