Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Тернополі поліцейські затримали нічного нападника на жінок

Майже місяць у Тернополі невідомий чоловік нападав та грабував жінок. Вік жертв - від двадцяти одного до двадцяти дев'яти років.

За словами Сергія Гаврилюка, начальника Тернопільського відділу поліції, усі грабежі траплялися в межах мікрорайону Східний у вечірній та нічний час. 

Перша заява про грабіж на лінію "102" надійшла 23 жовтня, друга - наступного дня. Ще два напади зареєстрували правоохоронці 5 та 13 листопада.

Потерпілі кажуть, що нападник підходив в той момент, коли поруч не було людей, погрожував розправою та вимагав віддати йому гроші. Трьох жінок пограбував в дворі будинку, ще одна стала жертвою у власному під'їзді. На дівчину невідомий напав за кілька метрів до помешкання.

- Він підійшов до мене, закрив рукою обличчя, рот і ніс, що важко було дихати, і сказав віддати гроші і мовчати, бо зробить боляче. Я не бачила чи є ніж, він мене притиснув до стіни і я не могла зрозуміти, що відбувається.

Тернополянка пригадує, що в той момент готова була віддати все що завгодно, лиш би залишив її живою. Але чоловік вимагав лише гроші та прикраси.

- Він намагався лізти до мого тіла і в цей момент я змогла закричати, але ніхто із сусідів не почув. Тоді я сказала, що хвора на ВІЛ-Снід, щоб мене не чіпав. Ще раз крикнула. Не знаю що сталося, але він почав тікати. Я одразу зателефонувала до поліції.

Загальна сума, яку жінки віддали невідомому - 1300 гривень. Потерпілі запам'ятали свого кривдника і змогла його описати.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили особу підозрюваного. Це - раніше судимий житель Тернополя, 1993 року народження.

Чоловік у скоєному зізнався. Каже, що гроші витрачав на власні потреби.

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася сімсот вісімдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 10 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 33...

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

X