Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Замах на Соболєва та вбивство його сина: в поліції розповіли нові версії трагедії. ВІДЕО

Поліція відпрацьовує 3 основні версії убивства 3-річного сина колишнього депутата Київської обласної ради та бізнесмена В'ячеслава Соболєва на вулиці Льва Толстого у центрі Києва. Про це на брифінгу повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, де побували зокрема і  журналісти «Магнолії-ТВ».

Серед версій, через які було скоєно замах та вбили 3-річного сина Соболєва, це побутовий конфлікт, фінансово-господарська діяльність Соболєва, а також його професійна діяльність.

Андрій Крищенко розповів, що у 3-річного сина Соболєва вистрілили з карабіна калібру 7,62 мм. У момент пострілу по автомобілю Соболєва, крім хлопчика і його батька, в салоні були дружина та ще якась жінка, яку назвали членом сім'ї.

Попередню версію, що начебто постріл прогримів із «Лексуса» спростували. Як розповів голова Нацполіції Ігор Клименко, траєкторія польоту кулі підказала криміналістам, що стріляли з будинку, де вбивці дитини орендували приміщення.

Правоохоронці підтвердили, що Соболєв розповів про погрози на свою адресу, тому надали потерпілому і його родині охорону.

В поліції також мають намір просити суд заарештувати 2-х підозрюваних і ініціювати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тим часом буде проведено слідчий експеримент із виконавцями злочину.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», напередодні ввечері у Києві поблизу ресторану «Маріо», щона перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській відкрили стрілянину по автівці Range Rover, де перебував з родиною бізнесмен та депутат Київоблради В'ячеслав Соболєв, однак куля поцілила у голову його маленького трирічного сина, який від отриманих травм не вижив.

Тим часом в понеділок в ході операції «Сирена» поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина Соболєва та замаху на нього.

Більше подробиць дивіться у вечірньому випуску новин  телеканалу «ЧП.INFO».

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X