Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

ЗМІ оприлюднили світлину другого підозрюваного у вбивстві сина Соболєва. ФОТО

Євген Семенов: фото/Telegram/Ігор Мосійчук

Андрій Лаврега: фото/facebook.com/lavrega

У мережі з'явилося другого підозрюваного у вбивстві 3-річного сина колишнього депутата Київської обласної ради та бізнесмена В'ячеслава Соболєва та замаху на нього у Києві.

Світлину у своєму Facebook опублікував блогер Назар Приходько.

Як написав журналіст, начебто йдеться про добровольця УДА Євгенія Семенова. Хлопець народився в Одеській області. Йому 19 років, займався боротьбою, ріс без батька, його виховували мама та бабуся, навчався в Одеському морехідному училищі. У 2017-му вирушив воювати на Донбас у складі Української добровольчої армії.

Нагадаємо, раніше була оприлюднена інформація про другого ймовірного вбивцю. Ця Андрій Лаврега з позивним "Тихий", відомий під псевдонімом "Олександр Яровий", йому 18 років.

За словами блогера Приходька, хлопець пішов на фронт у 17-тирічному віці, воював геройськи, був кращим снайпером на Маріупольському напрямку. Родом з Черкащини. Нагороджений відзнакою попереднього Президента України Порошенка. Його побратими не вірять, що він міг піти на такий злочин як вбивство.

Нагадаємо, як повідомляла «Магнолія-ТВ», у неділю, 1 грудня, у Києві поблизу ресторану «Маріо», що на перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській відкрили стрілянину по автівці Range Rover, де перебував з родиною бізнесмен та депутат Київоблради В'ячеслав Соболєв, однак куля поцілила у голову його маленького трирічного сина, який від отриманих травм не вижив.

Тим часом у понеділок поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина Соболєва та замаху на нього.

Правоохоронці  відпрацьовують 3 основні версії убивства 3-річного сина колишнього депутата Київської обласної ради та бізнесмена В'ячеслава Соболєва. 

Тим часом затриманим повідомлено про підозру згідно з пунктами 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України". Підозрюваним інкримінується умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X