Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Коростені поліція за годину затримала вуличного кривдника 50-річної жінки. ВІДЕО

Подія сталась минулої ночі. Місцева жителька поверталась додому з вокзалу, коли на неї напав невідомий чоловік, побив і забрав сумку і пакунки з продуктами.

Про напад невідомого на перехожу до Коростенського відділу поліції близько 01:30 повідомив таксист, який зреагував на крики жінки про допомогу. Події розгортались неподалік автостанції, коли потерпіла поверталась додому з нічного потягу, яким дісталась райцентру зі столиці. На плечі несла сумочку, у руках – по пакунку з продуктами. 

– Я навіть не зчулася, як хтось напав на мене ззаду і повалив на землю. Побачила металевий лом над своєю головою і, зрозумівши, що нападник цілить ним у мене, почала чимдуж пручатись і підняла галас, щоб хоч хтось мене почув і врятував, - розповідає 50-річна жінка. 

Застосувавши до своєї жертви фізичну силу, незнайомець відібрав у неї ношу: сумку із грошима та пакети з харчами. Після того втік. 

Поліцейські негайно почали обстеження навколишніх вулиць. Буквально за квартал поліцейські побачили чоловіка, схожого на розшукуваного, із пакунками у руках. Пояснити, що знаходиться у пакетах чоловік не міг, втім, як і повідомити, де він їх узяв. Натомість потерпіла одразу упізнала у ньому свого кривдника та відібрані у неї речі. 

– Про затриманого за підозрою у вчиненні злочину 32-річного чоловіка відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за низку тяжких злочинів, у тому числі за розбійний напад, і відбував покарання у місцях позбавлення волі. Офіційно він ніде не працював. Зараз він також є обвинуваченим у крадіжці, справа нині розглядається у суді, - повідомив начальник Коростенського ВП ГУНП Житомирщини Михайло Старовойт.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X