Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Затримали фігурантів вбивства журналіста Павла Шеремета. ФОТО

Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Щойно Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголошує обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета», - написав він.

Аваков додав, що це підсумок складної та кропіткої роботи фахівців і крок до розкриття справи. Втім поки що не повідомив про кого йдеться.

За його словами, у справі про вбивство Павла Шеремета тривають активні слідчі дії, суд незабаром обере підозрюваним запобіжні заходи. Але, враховуючи суспільне значення цієї справи, в МВС пообіцяли провести  брифінг, який планують транслювати наживо.

Втім із соцмереж стало відомо, про яких фігурантів йдеться. Як написав на своїй сторінці у Facebook музикант, ветеран-спецназівець Андрій Антоненко, до його помешкання прийшли з обшуками.

«Мені пред'являють вбивство Шеремета. Прям зараз. У моє у дворі. Буде обшук. Хелп», - написав він.

Іншою затриманою виявилася медик-доброволець Юлія Кузьменко. Про це повідомив у Facebook блогер Назар Приходько.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року в центрі Києва в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина належала співзасновниці видання "Українська правда" Олені Притулі, але її в авто не було. За даними поліції, спрацював вибуховий пристрій. Шеремет родом з Мінська, до 1997 року жив і працював у Білорусі, потім - у Росії. Останні п'ять років жив у Києві, співпрацював з "Українською правдою" і "Радіо Весті".

Більше подробиць дивіться у вечірніх випусках новин «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X