Skip to main content

ПОДІЇ

Резонансне вбивство 26-річного хлопця: у Каховці пройшли акції протесту під поліцією. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

У Каховці, що на Херсонщині, другий день під райвідділом поліції тривають протести через убивство місцевого жителя. 5 січня на акцію зібралися близько півсотні місцевих жителів та родичі вбитого.

Як повідомляє «Міст», активісти вимагали неупередженого розслідування вбивства Володимира Чебукіна. Протестуючі принесли лампадки і перекривали дорогу.

Біля відділку тим часом чергували з півтора десятка поліцейських. Повідомити про перебіг розслідування до протестувальників виходив заступник начальника головного управління Нацполіції у Херсонській області Микола Вербицький. За його словами, у справі правоохоронці призначили низку експертиз.

Нагадаємо, як повідомляла "Магнолія-ТВ", вранці 1 січня у Каховці 29-річний чоловік вистрелив із рушниці у 26-річного місцевого мешканця Володимира Чебукіна. Від отриманих вогнепальних поранень за кілька днів потерпілий помер у лікарні.

Виявляється, загиблого, розстріляв цивільний чоловік його колишньої дружини. А все почалося зі словесної перепалки в перший день нового року через те, хто буде виховувати дитину жінки. Вітчим захотів забрати сина у його рідного батька.

За словами близьких Чебукіна, він приїхав до будинку колишньої дружини після того, як отримав смс-повідомлення про те, що зможе побачити сина "тільки через суд".

Також стверджують, що стрілок колишній міліціонер, оперуповноважений, який працював у правоохоронних органах до 2012 року.

Родичі вбитого підозрюють, що стрільців насправді було кілька. Адже в будинку якраз святкувала компанія друзів вітчима. Мати вбитого Олена Чебукіна розповіла журналістам, що хірурги витягли з тіла її сина кулі від трьох видів зброї.

Зокрема відомо, що в помешканні ексдружини вбитого, де розігралася трагедія, разом з нападником відпочивав співробітник Каховського райвідділу поліції, який став основним свідком резонансного вбивства. Родичі вважають, що правоохоронець може бути причетним до вбивства.

У поліції повідомили, що на час розслідування правоохоронця відсторонили від виконання службових обов'язків, ДБР відкрило провадження за ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення повноважень працівником правоохоронного органу).

Втім, за одною з версій, чоловік, який помер, перший почав стрілянину у подвір'ї колишньої дружини.

Як пише інтернет-видання "Міст", поліцейський, який був на місці вбивства, пройшов дослідження на поліграфі, який показав, що він не стріляв у Чебукіна.

Підозрюваному стрілку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави, поліція кваліфікувала подію як замах на вбивство.

Тим часом в обласній поліції Херсонщини запевнили, що у разі доведення причетності працівника Каховського відділу поліції до скоєння злочину, він понесе найсуворішу відповідальність.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X