Skip to main content

ДТП

Винуватець смертельної ДТП на Тернопільщині перебуває у міжнародному розшуку. ВІДЕО

У міжнародному розшуку перебуває житель Тернопільського району - Будій Арсен Юрійович, 1996 року народження. Чоловік причетний до дорожньо-транспортної пригоди в якій загинули люди.

Нагадаємо, 11 грудня на автодорозі «Обхід м. Тернополя» поблизу с. В.Глибочок Арсен Будій, керуючи автомобілем Dacia Logan, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в рейсовий автобус.

В результаті удару одна жінка загинула, а семеро з травмами потрапили до лікарні.

Змоги доправити підозрюваного в суд для обрання міри запобіжного заходу поліцейські не мали, оскільки водія іномарки госпіталізували до реанімаційного відділення. Медики заявили, що чоловік у важкому стані і залишати лікувальний заклад йому небезпечно для життя. Надали лікарі і довідку про те, що стан хворого не дозволяє перебувати в умовах ІТТ чи слідчого ізолятора.

Проте, 15 грудня підозрюваний в супроводі родичів покинув приміщення лікарні на інвалідному візку.

Оперативники з’ясували, що втікач перетнув Державний кордон в бік Республіки Польща. Ймовірно чоловік перебуває в Італії, оскільки має документи на проживання там.

Четвертого січня слідчі перекваліфікували раніше відкрите провадження на статтю 286 частина 3 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Причина - смерть ще однієї пасажирки з автобуса. Потерпіла також вилетіла з пасажирського транспорту, потрапила до лікарні з травмами та переломом хребта. Проте її врятувати не вдалося. Жінка померла 4 січня.

На сьогодні слідчі уже отримали ухвалу суду про обрання Будію Арсену запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб.

Отримали слідчі і результати судово-медичної експертизи на стан алкогольного сп’яніння підозрюваного. Згідно її результатів, водій Dacia Logan вживав спиртне. У його крові виявили 2,5 проміле алкоголю.

Наразі готуються документи в інтерпол для проведення екстрадиції.

Деталі про місце перебування Будія Арсена Юрійовича можна повідомити в слідче управління ГУНП в Тернопільській області за телефонами: (067) 935-49-11 або (067) 494-82-03. Анонімність гарантується.

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближ...

Напередодні, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Воробʼївка Новгород-Сіверського...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ-Чоп у селі Зубра Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, ...

Аварія сталася в с. Надросся Погребищенської міської громади. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла SPARK не впорався ...

На дамбі неподалік села Благодатне зіткнулися вантажівка, рейсовий автобус та легковик. Попередньо встановлено, що 42-річний водій в...

X