Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Миколаєві офіцер поліції на зустрічі з випускниками обікрав колишніх однокласників. ВІДЕО

Незабутньою виявилася зустріч із випускниками для інспектора поліції, а надто для його колишніх однокласників, яких він обікрав в одному із ресторанів Миколаєва. Інцидент трапився в суботу ввечері, 1 лютого. Про це повідомив «Преступности.НЕТ».

Виявилося, що підчас вечірки, коли всі пішли танцювати і залишили свої речі за столом, чоловік почав нишпорити по сумках своїх товаришів. Втім не врахував одного: що в залі працюють камери відеоспостереження.

На оприлюднених згодом кадрах видно, як чоловік у темному одязі нишком дістає гаманець з жіночої сумочки, забирає з нього гроші, а потім повертає на місце. На іншому фрагменті чоловік ледь «не попалився»: до столу повертаються його однокласники і він намагається якомога непомітніше повернути сумку на диван.

Всього пропало близько 4,5 тисяч гривень з чотирьох сумок. Постраждалі викликали на місце події поліцейських, а також звернулися до персоналу закладу.

Коли все з’ясувалося, чоловік почав всіляко вибачатися перед однокласниками і пообіцяв повернути всі гроші, а постраждалі відмовилися писати на нього заяви.

ЗМІ стверджують, що йдеться про майора Антона Сімакова, старшого інспектора управління організаційно-аналітичного забезпечення і оперативного реагування ГУ НП в Миколаївській області. У соцмережах його відзначили на фото компанії, яка відпочивала 1 лютого в закладі, де стався інцидент.

Справа набула суспільного розголосу в ЗМІ. На інцидент відреагували в обласній поліції і повідомили, що їхнього колегу вже звільнили. Правоохоронці назвали вчинок поліцейського «ганебним» і таким, що дискредитує звання поліцейського.

«Нам дуже прикро, що такі люди ще трапляються серед нас, які своїми вчинками паплюжать честь звання поліцейського та перекреслюють кропітку та важку працю справжніх поліцейських, які щодня ризикують власними інтересами та навіть життям, аби забезпечити правопорядок та безпеку для громадян. І сьогодні для всіх діючих співробітників цей прикрий випадок став навіть більшим ударом, аніж для громадян», - йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом проводиться службове розслідування, матеріали якого будуть передані до ДБР для надання правової оцінки.

Більше подробиць дивіться у вечірніх випусках новин «ЧП-ІНФО» о 19:00.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "Російські терористи продовжують ракетний терор Одещини. З самого ...

У ніч на 20 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Наддніпрянське, Зел...

X