Skip to main content

ПОДІЇ

СБУ провела обшуки на телеканалі "1+1". ВІДЕО

СБУ влаштувала обшуки у будівлі медіахолдингу "1+1" за адресою Куренівська, 18 в Києві. Про це повідомила пресслужба телеканалу.

За їхніми словами, обшуки пройшли в офісі проекту"Гроші". Представники медіахолдингу припускають, що обшук пов'язаний з викривальною діяльністю програми.

"Ми обурені і стурбовані тим, що на порушення, які викриває редакція, реакції в більшості випадків немає, зате журналісти самі стали заручниками своєї викривальної діяльності", - підкреслюється в повідомленні.

В той же час народний депутат Олександр Дубінський повідомив, що обшукують також і офіс програми "Секретні матеріали", яку він продюсував.

Крім того, на сайті «ТСН» повідомляється, що правоохоронці проводять обшуки у квартирах журналістів програми "Секретні матеріали". Зокрема у оселях Дениса Данька, Євгена Куксіна та Олександра Низовцева.

Водночас в СБУ заявили, що обшуки проходять на підставі рішення суду. СБУ підкреслило, що ніякого втручання в роботу телеканалу "1+1" не проводиться.

В СБУ підтвердили, що слідчі дії проводяться і щодо інших осіб, вони перевіряються на причетність до незаконного використання спеціальних технічних засобів.

Стало відомо, що СБУ вилучила комп'ютер журналіста Євгена Куксіна під час обшуків в редакції програми "Гроші". ЗМІ припускають, що в СБУ є підозри, що один з журналістів програми міг бути причетним до «зливу» аудіозаписів наради прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X