Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

В оселі ексміністра МЗС Кожари знайшли застреленим бізнесмена Старицького. ФОТО

Сергій Старицький

У селі Чайки на Київщині господарі будинку знайшли застреленим свого гостя, який приїхав до них зі столиці. Інцидент стався 21:50 п'ятниці, 21 лютого. На місці надзвичайної події працювали правоохоронці, однак вони відмовилися коментувати ситуацію, пише «Інформатор».

Оселя ймовірно належить ексміністру МЗС часів уряду Миколи Азарова Леоніду Кожарі. А вбитим виявився бізнесмен, ексглава «Інтера» і директор Atlantic Group Сергій Старицький.

Із відкритих джерел відомо, що Сергій Старицький був засновником ТОВ "Спорт Медіа Проект" і ТОВ "C.I.U.", які припинили свою діяльність.

Його загибель підтвердив рекламний холдинг Atlantic Group, а також друг покійного Володимир Костерін на своїй сторінці в Facebook.

«Вчора стався трагічний інцидент, через який Сергій загинув. Зараз правоохоронні органи проводять розслідування», - написав він.

У поліції повідомили лише про те, що у будинку жительки села Чайки виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Загиблим виявився 56-річний житель Києва.

За версією поліції, киянин наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах.

Поліція повідомляє, що на місці події як речовий доказ вилучено пістолет марки Jericho 941 PSL, набої та гільзу.

«Українська правда» пише, посилаючись на свої джерела, пістолет зареєстрований на ексочільника МЗС.

Правоохоронці направили тіло загиблого на судово-медичну експертизу, а також відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» з додатковою позначкою про можливе самогубство.

Однак Володимир Костерін версію самогубство категорично відкидає.

«Прошу ЗМІ не поширювати версію про самогубство. Так як це неправда. Інформація надходить від експертів іншого роду, стріляли з 3-5 метрів», - написав він.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом дня росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 39 вибухів. Обстріл...

Триває сімсот вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

Про це очільник МВС України Ігор Клименко повідомив у телеграм-каналі: "Чернігів. Екстрені служби ліквідовують наслідки ракетних у...

За процесуального керівництва Білопільського відділу Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушенн...

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фак...

X