Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі 30-річний чоловік безжально вбив двох жінок

До Оріхівського відділення поліції надійшло повідомлення від 37-річного жителя села Преображенка про те, що 22 лютого пішли з дому і не повернулись його 59-річна матір та 32-річна дружина.

Також, до Оріхівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на сміттєзвалищі в селі Преображенка виявлені обгорілі останки людського тіла.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції.  Вжитими заходами поліцейські встановили обставини події.

22 лютого, близько 10:00, на сміттєзвалищі під час збирання металобрухту між 30-річним місцевим мешканцем та двома жінками, його односелицями, виникла сварка.

Чоловік схопив сокиру і вдарив молодшу жінку по голові, а потім, щоб позбутися свідка подій, наніс декілька ударів і старшій  жінці. Від отриманих травм обидві померли на місці. Далі, щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив тіла.

«Працівники поліції встановили особу та місцезнаходження підозрюваного і затримали його. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі. Триває досудове розслідування», - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Запорізькій області Василь Чернета.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X