Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Двоє «дигерів» у Львові намагалися обікрасти стратегічний об’єкт. ФОТО

Двоє молодих чоловіків, незаконно  проникли та, ймовірно, хотіли обікрасти стратегічний об’єкт у Львові та попалися «на гарячому». Про це інформують у патрульній поліції Львівської області.

“Патрульних викликала охорона заводу на вулиці Конюшинній і повідомила, що на територію проникли невідомі. Цей об’єкт є стратегічним і охороняється державою”, — йдеться в повідомленні.

Два екіпажі 1 батальйону негайно прибули на місце події. Охоронці повідомили, що зловмисники зламали замки і проникли в приміщення, заблокувавши вхід у середину складу стяжками.

Один екіпаж залишився біля виходу, а інший з охороною зайшов на склад. Патрульні побачили двох осіб, які одразу почали втікати і на вимоги залишатися на місці не реагували.

Поліцейські наздогнали і затримали осіб. Ними виявилися 19 та 26-річні громадяни України. Свою присутність на заводі пояснили пошуком екстриму, адже вони, за їхніми словами, дигери.

Було проведено поверхневу перевірку і виявлено в цих осіб викрутку з різними насадками, плоскогубці, кусачки, стяжки, пластилін і газові балончики “Терен” і “Pepper”.

В одного із них при собі були кошти в сумі 2100 доларів, чек на мішки та інструмент. Біля чоловіків саме лежали чотири мішки, в яких були плати для обслуговування оборонних установок. Більше чоловіки не змогли нічого пояснити.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції і до завершення процесуальних дій патрульні здійснювали охорону місця події.

 

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На поточний час динаміка бойових зіткнень зберігається. З початку доби відбулося 105 бойових зіткнень.  Агресор продовжує обстрі...

Протягом поточної доби відбулося понад 90 бойових зіткнень. Ситуація на фронті залишається складною, водночас, контрольованою Силами ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Росіяни завдали ударів по Куп’янському району — є загиблі ...

Поо це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 14:59 м. Харків. Шевченківський район. Влучання КАБ. По...

По це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій облас...

X