Skip to main content

ПОДІЇ

«Пікантні танці» у Херсонській ОДА підірвали інтернет, а губернатор звільнив 3-ох чиновників. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

 

Для перегляду відео натисніть на зображення

У Херсонській облдержадміністрації привітання жінок зі святом 8 березня згодом обернулося гучним скандалом. І причиною став виступ танцівниць гурту “Степ” у занадто відвертих сукнях в адміністративній будівлі ради й адміністрації.

Відео у соцмережах опублікувала громадська активістка Марина Хромих.

На кадрах видно, як популярних у 90-их  поп-гурт "Степ" виступає в сесійній залі Херсонської облради разом зі своїм шоу-балетом. Дівчата виконують «па» в еротичних сукнях під відому пісню про "смаженого кабанчика".

Відео, ймовірно, зняв хтось із присутніх у залі. Ролик зі святкування 8-го березня буквально підірвав інтернет. За годину допис Марини Хромих набрав більше 140 коментарів.

Користувачі соцмереж обурювались непристойним виглядом танцівниці у сесійній залі, запитували за чиї кошти концерт і активно робили репости.

«Ось так пройшло святкування 8 березня в Херсонській ОДА. Повага, рівність, а головне — смак! Юрій Гусєв, у вас там все ок? Реально переймаюся. Володимир Зеленський, Юлія Мендель, кажете, пан Гусєв ефективний і сучасний керівник?», – написала активістка Марина Хромих.

Учасник гурту «Степ» Андрій Череднюк написав у соцмережах, що виступали у сесійній залі ОДА безкоштовно  і людям сподабалося. 

«Просто дивує! Що за виступ музичного колективу, звільняють порядних людей!Звертаюсь до телеканалів, які висвітлили "однобічно" цей виступ, запросити групу Степ, для детального аналізу, щоб все було справедливо», - написав Череднюк.

У херсонській ОДА відразу відреагували. Голова Юрій Гусєв під час селекторної наради наголосив, що виступ гурту «Степ» у такому форматі в приміщенні облдержадміністрації є неприпустимим.

Посадовець розповів, що на неофіційній частині цього заходу присутнім не був, побачив концерт вже в Інтернеті і був неприємно вражений. Він пообіцяв провести службове розслідування.

А ти часом губернатор вже звільнив керівника апарату Володимира Клюцевського, заступницю голови Світлану Чепігу та начальника управління культури області Михайла Лінецького.

“Планувалося, що службове розслідування проходитиме протягом 10 днів, але було достатньо вчорашнього дня й сьогоднішнього ранку, аби встановити винних у цьому “святкуванні” міжнародного жіночого дня. Тому я прийняв низку кадрових рішень. 

Також відсторонили все керівництво управління молоді та спорту. Кадрові рішення по керівництву губернатор пообіцяв прийняти до кінця тижня.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X