Skip to main content

ПОДІЇ

Через зупинку метро у Києві шалені затори, транспорт переповнений, а половина людей без масок. ВІДЕО

Через закриття метрополітену і введення жорстких карантинних заходів із самого ранку Київ скували затори, а зупинки заповнили натовпи людей.

Нагадаємо, із 18-го березня в Україні припинили міжміське та міжобласне транспортне сполучення, не працює метрополітен, а пересування наземним транспортом обмежили.

Як вдалося дізнатися знімальній групі «Магнолія-ТВ», попри конкретні заборони, кияни та гості столиці не завжди їх дотримуються. У громадському транспорті, який ходить дуже рідко, далеко не по 10-ро людей і навіть не по 20-ро, а суворого контролю за тим, щоб вони були у масках немає.

Як наслідок - наземних транспорт переповнений, а половина людей проходять без медичних масок. Вони пояснюють, що не можуть дотримуватися встановлених правил, оскільки в аптеках масок немає.

Водії в транспорті невдоволені тим, що люди проходять без масок. Хвилюються, що їх притягнуть до кримінальної відповідальності. Однак, як бачимо, все одно пропускають у середину, пише «Громадське».

Люди у соцмережах діляться світлинами, що на разі відбувається у столиці із транспортом.

«Влаштували колапс і збільшили ризики громадян захворіти, унеможливили доїзд лікарів на роботу, поставили під удар економіку країни. При цьому ані масок, ані дезінфекторів, ані навіть спирту в аптеках немає», - написав на своїй сторінці у Facebook ветеран АТО Мирослав Гай і оприлюднив світлини.

Тим часом столицю скували затори. Із самого ранку величезні пробки утворилися на в'їзді в місто, адже приміський транспорт не функціонує. Традиційно пробки залишаються в центрі міста. Особливо вони скували вулицю Набережно-Хрещатицька і проспект Перемоги. Також затори на Окружній та перед мостом Метро.

Тим часом «Київпастранс» запевнив, що продовжує перевезення пасажирів після закриття підземки і поділилася інформацією про маршрути наземного пасажирського транспорту, який дублює гілки метро. 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X