Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Львівщині затримали ймовірного ґвалтівника дівчини-сироти і оголосили йому підозру. ФОТО

Правоохоронці оголосили про підозру 27-річному чоловіку у згвалтуванні 18-річної дівчини-сироти. Про це повідомила прокурор Львівської області Ірина Діденко.

Інцидент трапився у лютому, а дівчина звернулася у поліцію із заявою про зґвалтування 11 березня. 

Правоохоронці встановили, що в одному із місцевих кафе у м. Перемишляни Львівської області 27-річний чоловік напідпитку жорстоко зґвалтував 18-річну дівчину. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Підозрюваному інкримінують ч.1, ст. 152 ККУ – згвалтування, і загрожує покарання від 3-х до 5-ти років позбавлення волі.

Також триває слідство і щодо інших осіб, котрі знущались над дівчиною. Поліція розглядає версію, що зловмисники організували дім розпусти, де дівчат із бідних родин змушували ставати повіями.

Справа набула розголосу після того, як у соцмережах оприлюднили відео катувань дівчини. Стверджують,  що у  Перемишлянах працівниця місцевого кафе викрала, утримувала і жорстоко познущалась із 18-річної сироти Віри.

Дівчину жорстоко катували та змушували надавати сексуальні послуги. Знайомі дівчини розповіли, що працівниця кафе продавала дівчину чоловікам за 70-100 грн, котрі її жорстоко ґвалтували.

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X