Skip to main content

ПОДІЇ

Ще один випадок коронавірусу на Київщині: заразилася дружина нардепа Шахова. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Другий випадок захворювання на коронавірус зафіксували на Київщині. Про це повідомила прес-служба Київської ОДА.

"У Київській області підтверджено другий випадок захворювання коронавірусом. Це жінка, член сім'ї першого хворого в Київській області. Зараз їх стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості", - сказано в повідомленні.

Як зясувалося, коронавірус виявили у дружини народного депутата Сергія Шахова, у якого підтвердили коронавірус 18 березня. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Спочатку у коментарі "Українській правді" Шахов розповів, що коронавірус підтвердили у його сестри. Проте пізніше нардеп зателефонував у редакцію, вибачився і сказав, що після розмови із журналістом "УП" розмовляв із представником клініки і йому уточнили, що коронавірус виявили не у його сестри, а у дружини.

Про свій стан здоровя нардеп розповів сьогодні у прямому ефірі Facebook. Із головних симптомів, кашель та температура, яка час від часу спадає.

Нардеп також наголосив, що не був у парламенті останнім часом і не реєструвався, а зараз продовжує перебувати з родиною у самоізоляції.

«Я  законослухняний громадянин. Я дотримуюсь умов карантина і ізольований від суспільства», - розповів він.

Щодо дружини нардеп зазначив, що у неї кілька днів була температура, а зараз подружжя, яке виховує 5-ро дітей, почуває себе добре.

Як відомо, нардеп відмовся від госпіталізації і перебуває на самоізоляції у своєму помешканні у селі Романків Обухівського району, що на Київщині. За його словами, наразі вони чекають на результати аналізів щодо коронавірусу матері та сестри нардепа.

Як повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко у Facebook, встановлені 50 осіб, які контактували з народним депутатом Сергієм Шаховим під час його зустрічей у Верховній Раді та виступів в ефірах декількох телеканалів. І ця робота по виявленню зв’язків нардепа продовжується.

В коментарі «УП» Шахов повідомив, що востаннє був у Верховній Раді 6 березня. Водночас громадський рух "ЧЕСНО" пише, що нардеп 12 березня відвідував засідання екологічного комітету. Крім нього там було ще 11 нардепів.

У Київській ОДА додали, що наразі в області виявлено 5 випадків підозри на захворювання. З них 2-є людей госпіталізовані у Білій Церкві, 2 – у Києво-Святошинському районі, 1 – у Броварах (не підтвердився).

Наразі в Україні відомо вже про 16 випадків коронавірусу, 2 з них летальні (померли 71-річна жінка у Житомирській області та 33-річна у Чернівецькій).

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X