Skip to main content

ПОДІЇ

Втекла із юним рецидивістом: зниклу на Донеччині школярку знайшли аж на Західній Україні

16-річну школярку із Торецька, яку понад місяць розшукували правоохоронці, знайшли цілою і неушкодженою на Західній Україні.

Учениця Торецького професійного ліцею зникла 21 лютого. Про це повідомила адміністрація навчального закладу, адже дитина позбавлена батьківського піклування і перебуває на повному державному забезпеченні.

Дівчина залишила гуртожиток та обірвала всі зв’язки, покинувши навчання та весь звичний спосіб життя. Як з’ясували поліцейські, неповнолітня пропала в компанії 17-річного хлопця, який вже не раз порушував закон. Разом вони ретельно спланували втечу із дотриманням правил конспірації.

Аби сховатися від поліції, юні Ромео та Джульєтта за місяць «накатали» близько 2 тисяч км Україною, десятки разів змінивши місце проживання.

Поліція встановила 3 можливі напрямки подорожі втікачів – Київ, Одеса або Москва (РФ). Відтак, відпрацювали кожен маршрут. Опитали перевізників, працівників вокзалів, налагодили контакт з прикордонниками, фото зниклої дитини розповсюдили по всій країні.

Оперативники карного розшуку Донецької області, які займаються пошуком безвісти зниклих, відстежили дівчину у столиці. Однак тінейджери там не затрималися. Вони намагалися подорожувати альтернативними способами, уникаючи рейсового пасажирського транспорту.

Пара змінювала квартири, які орендувала на вигадані імена, ночувала у випадкових місцях. Одещина, Кам’янець-Подільський, Хмельницький – підлітки упродовж місяця вели кочовий спосіб життя, небезпечний для неповнолітньої дівчинки.

Мандрівка тінейджерів скінчилася у місті Хмельницькому. Розшуковці Донеччини встановили адресу перебування зниклої в місті Хмельницькому, а патрульні Хмельниччини відреагували на дзвінок колег.

Бійці спецпідрозділу патрульної поліції ТОР знайшли обох втікачів. За словами 16-річної дівчини, вона прагнула дорослого життя.

На щастя, з дитиною не трапилося біди. Зараз дитина в безпеці, під опікою поліцейських, які доставлять її та її друга додому.

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

X