Skip to main content

ПОДІЇ

У Львові загадково зникла породілля, залишивши своє новонароджене дитя у пологовому. ФОТО

У Львові шукають породіллю, яка раптово зникла, залишивши  новонароджене немовля у пологовому. Про це повідомив голова ГО “Варта 1”, Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

Як зясувалося, жінка народила дитину у хостелі і до пологового її привезли уже із малям. У понеділок вона прибула в обласний перинатальний центр.

Лікарям породілля розповіла, що звуть її Попова Ксенія Олегівна, 1987 року народження, проживає у Херсоні по вулиці Гагаріна.

Та того ж дня жінка раптом зникла. Вона покинула лікарню у халаті, тапках та светрі, залишивши свої особисті речі. Відсутність молодої мами помітила чергова акушерка. Розмов про те, що вона хоче відмовитися від дитини, зі слів керівництва пологового, не було.

Як пояснив у коментарі виданню zaxid.net заступник директора з медичної частини Львівського обласного клінічного перинатального центру Олександр Сімкін, ще при надходженні цієї пацієнтки, медики викликали поліцію для встановлення її особи.

Він сказав, що це стандартна процедура, коли жінки народжують поза межами медзакладу і не мають при собі документів.

«6 квітня жінка пішла, залишивши дитину. Ми повторно викликали поліцію для її розшуку. Ми мусимо про це заявити, якщо пацієнтка пішла і залишила дитину», – пояснив Олександр Сімкін.

Медик зазначив, що новонароджена дівчинка здорова і перебуває у перинатальному центрі під наглядом лікарів.

Завдяки розголосу в ЗМІ та соцмережах  з'явилися родичі жінки.

Голова ГО “Варта 1”, Ігор Зінкевич розповів, що розмовляв з сестрою зниклої. Як виявилось, жінка давно пішла з дому і не спілкується з рідними. Вони не знали про вагітність жінки, тож для них це стало сюрпризом.

«Наскільки я зрозумів, не дивлячись на це сестра та мама переймаються долею новонародженої дитини. Зараз львівські правоохоронці сконтактувались з рідними і готується процедура передачі дитини рідним”. – повідомив у коментарі Ігор Зінкевич.

При цьому спливли дивні деталі. За даними херсонських медіа, жінка перебуває у розшуку ще з минулого року, зникла 30 липня,  і у неї вже є двоє дітей.

Зараз пошуки зниклої продовжуються.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X