Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Києві судитимуть злодія, який знайомився з жінками, а потім грабував їх під загрозою зброї

Нагадаємо, у лютому поточного року до столичної поліції звернулася киянка та повідомила про те, що наглядно знайомий, погрожуючи ножем, відібрав у неї речі. Правоохоронці розпочали оперативно-розшукові заходи для затримання фігуранта.

Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Олег Яковченко, поліцейські з’ясували, що за однаковою схемою постраждали дві місцеві жительки - в Оболонському та Голосіївському районах столиці:

«Молодик знайомився з жінками та після того, як опинявся в їхніх квартирах, під погрозою ножа забирав у них гроші, прикраси та смартфони».

Працівники карного розшуку столичного главку спільно із колегами територіальних підрозділів поліції встановили особу та адресу мешкання фігуранта:

«Він переховувався у знайомого на Київщині, де його і затримали оперативники. Це – 28-річний уродженець Запоріжжя, раніше судимий за розбої та грабіж», - зазначив слідчий.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочинів. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі столичні правоохоронці завершили досудове розслідування й направили матеріали кримінальних проваджень на розгляд до суду. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X