Skip to main content

ПОДІЇ

Коронавірус дістався Держприкордонслужби: захворів військовослужбовець із Закарпаття

У прикордонника одного з підрозділів у Закарпатській області  діагностували коронавірус. Це перший випадок хвороби серед військовослужбовців Держприкордонслужби, повідомили у відомстві. 

Прикордонника ще декілька днів тому госпіталізували до центральної районної лікарні з підвищеною температурою, повідомили у пресслужбі відомства. Спершу лікарі діагностували у нього ГРЗ.

Військовослужбовцю одразу провели експрес-тест на коронавірусну інфекцію, але він показав негативний результат.

Після цього прикордоннику також провели ПЛР-тест, який підтвердив коронавірус.

Наразі стан військовослужбовця задовільний, температура тіла у нормі. Державна прикордонна служба України встановлює коло всіх осіб з ким прикордонник контактував.

Аби недопустити поширення захворювання, в підрозділі провели дезинфекцію, а персонал відправили на  самоізоляцію та обсервацію.

Відомо, що прикордонники щоденно перебувають у зоні ризику, оскільки контактують з великою кількістю людей на пунктах пропуску, зокрема з-за кордону.

Загалом від початку епідемії коронавірусу близько 300 прикордонників, які контактували із хворими на коронавірус,  перебували під медичним наглядом лікарів на самоізоляції або обсервації.

 

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Закарпатська

О 12:26 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Немішаєво по вул. Південна. На м...

До Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі звернувся мешканець с. Ковтунівка Яблунівської територіальної громади з проханням допомог...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X