Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Київщині поліція знешкодила ретельно організовану банду молодих наркодилерів. ВІДЕО

Затримали організовану злочинну групу, яка займалась виготовленням та збутом різних наркотичних засобів і психотропних речовин, працівники управління протидії наркозлочинності поліції Київщини.

Дев’ятеро осіб, п’ятеро молодих дівчат та четверо хлопців, 18-24 річного віку у період 2019-2020 років на території Київської області та столиці незаконно виготовляли та зберігали наркотичні засоби і психотропні речовини такі, як «канабіс», «амфетамін» «ЛСД» та «екстазі».

Також працівники поліції ліквідували телеграм-канал, через який здійснювалось розповсюдження «товару» наркозалежним особам.

Організатором виявився 24-річний броварчанин. Він надавав «своїм підлегим», у яких були чітко розписані свої ролі (збувачі, закладчики)  наркотичні засоби  для реалізації.

Під час проведення 12 обшуків обшуків поліцейські виявили та вилучили у якості речових доказів грошові кошти, отримані злочинним шляхом, мобільні телефони, банківські картки, через які координувався наркотрафік. Також вилучено 700 гр. «амфетаміну»   1,5  кг «канабісу», 30 пігулок  «екстезі» та 70 марок «ЛСД».

Загальна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 1,2 млн. гривень.

Зловмисникам оголошено про підозру. П’ятьох фігурантів затримано, щодо інших учасників групи вирішується питання щодо їхнього затримання. Триває слідство.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X