Skip to main content

ПОДІЇ

Побоюється за своє життя: співачка Юлія Лорд звернулася в поліцію і до Авакова та розповіла про насилля в сім’ї. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Українська співачка, зірка 90-х, Юлія Лорд (справжнє ім’я – Юлія Гордзей) обвинувачує вітчима у насильстві у їхніх родині. Схвильований пост артистка опублікувала на своїй сторінці у Facebook і розповіла всю історію в подробицях.

«Друзі! Я остаточно зрозуміла, що мені потрібна допомога і боротьба! Я остаточно усвідомлюю, що без допомоги і боротьби я і моя мама можемо просто фізично загинути від рук маніакального садиста», - написала співачка.

За словами артистки, вітчим Віктор Лордкіпанідзе, який спершу представився Мордвінцевим Анатолієм Вікторовичем, з’явився в їхній родині у далеких 80-х и систематично бив її матір, вже спільного сина і саму Юлію.

«До цього треба зауважити, що вітчим все життя займається боксом, тобто «отримували» ми професійно. Ви справедливо запитаєте – чому ми всі це терпіли і толерували. Відчуваючи повну безпорадність, страх і сором, просто не уявляли що робити», - написала співачка.

Згодом родина, з’ясувала, що людина, з якою вони мешкають, має численні судимості, зокрема за зґвалтування і підробку документів, і перебуває в розшуку, та не повірила в це і навіть встала на його захист.

Мало того, за словами Юлії, її мати, згодом правозахисниця, добилася і достроково звільнення для свого чоловіка після арешту. Співачка стверджує, що після цього вітчим неодноразово їх ошукував, вводив у оману  і продовжував порушувати закон.

Раніше Юлія Лорд уже зверталася до правоохоронців, але поліція відмовила їй у порушенні кримінальної справи.

«Я написала заяву в Оболонський відділ нацполіціі - заяву спустили на рівень дільничного. А дільничний мені сказав, що опитав мого вітчима і сусідів і не знайшов фактів підтвердження протиправних дій, і вже направив мені письмову відповідь. Але у мене ніяких пояснень не взяв (!). Це, в принципі, мене не дивує. Все - на захист садистів. А жертви їх знущань повинні відчувати сором і приниження помножені на цей захист - на таку правову позицію», - написала вона.

Нагадаємо, маму Юлії Лорд, правозахисницю Наталію Лордкіпанідзе, підозрюють в організації замовного вбивства її колишнього чоловіка. У 2016 році СБУ стверджувало, що Наталія Лордкіпанідзе замовила його за $3 тисячі, а вони запобігли злочину - імітували вбивство і затримали жінку при передачі частини винагороди - 20 тисяч гривень.

Співачка стверджує, що справа  сфабрикована, назвала її «цирком», і досі суди тривають.

Крім того, Юлія запевняє, що вітчим намагається відсудити у матері її ж власну квартиру, не пускає її туди і вже поміняв замки.

«Дуже цікавий момент – поліція просила мою маму НЕ ПРОВОКУВАТИ СВОГО КОЛИШНЬОГО ЧОЛОВІКА НА НАСИЛЬСТВО!? Ось так працюють стереотипи в суспільстві – що насильство це виявляється результат провокації! Бідний жертовний садист б’є свою жертву, бо та має нахабство стояти перед його очима?!» - обурилася співачка.

Юлія Лорд також розповіла про погрози вбивством на свою адресу та її матері і звернулася за допомогою до МВС, прокуратуру і особисто міністра Арсена Авакова.

«Я прошу допомоги! Я розумію, що ця людина не зупиниться!»- побоюється Юлія Лорд.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X