Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Бив і топив в озері: на Львівщині батько застрелив колишнього своєї дочки, який роками жорстоко знущався над нею

У курортному селищі Східниця, що на Львівщині, 51-річний батько застрелив  колишнього хлопця своєї доньки.

Трагедія трапилася 21 квітня. 33-річний чоловік прийшов на подвір’я родини і  почав вибивати вікна. А після того, як його 25-річна кохана вийшла до нього, чоловік вдарив її настільки сильно, що вона впала на землю. Це сталося на очах у батька, який схопив мисливську рушницю і зробив два постріли.

У поліції кажуть, що перший постріл був угору, а вже наступна куля потрапила в голову. Від отриманих травм, чоловік помер на місці.

Убитий був колишнім співмешканцем доньки Оксани. Хлопець з дівчиною давно не жили разом, однак він час до часу до неї приїздив. Потерпіла зізналася, що 6 років терпіла побої і знущання від нього, повідомляє “ТСН”.

“Мене топив в озері, за ногу вішав на дерево, що він зі мною тільки не витворяв”, — поскаржилася вона.

За словами дівчини, вона викликала поліцію і знімала побої, але кривдника тільки штрафували, а він ставав ще більш жорстоким. Від постійних стресів, каже вона, схудла майже на 20 кілограмів.

“Сказати, що я його любила, я його дуже боялася. Каже: “Якщо ти зі мною розійдешся, ти вмреш”, — пояснює потерпіла Оксана.

За її словами, молодик навіть облив стіни батьківської хати бензином і погрожував її спалити.

Батька дівчини знайомі характеризують як тихого і спокійного чоловіка. Припускають, що за зброю вхопився, щоб врятувати доньку. А його роботодавець вважає, що той поцілив у кривдника своєї дитини випадково, а більше хотів налякати.

Як би там не було, наразі, 51-річного чоловіка затримала поліція.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до 15-ти років.

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X