Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

У Вінниці ножові поранення для солдата Нацгвардії виявилися смертельними

У Вінниці невідомі жорстоко вбили нацгвардійця. Трагедія трапилася напередодні. Про це повідомили у пресслужбі поліції Вінницької області.

Того трагічного дня у хлопця був вихідний. Він допомагав ремонтувати машину комусь із знайомих. Приблизно об 11-й вечора його підвезли додому.

Загиблий був родом з міста Бар. Квартиру винаймав у Вінниці недалеко від частини на вулиці Шмідта. Саме там його знайшли патрульні під час об’їзду міста. Він був непритомний і лежав у крові, - пише місцеве видання «Вінниця. 20 хвилин».

Колеги-військовослужбовці розповіли, при загиблому був мобільний телефон, невелика сума грошей, посвідчення. Саме за цим документом патрульні встановили особу.

Чоловіка знайшли близько 2-ої години ночі та викликали швидку. Пораненого відразу госпіталізували до ренімаційного відділення лікарні. Його ще встигли прооперувати, але він втратив багато крові. Медики діагностували у нього численні ножові поранення черевної порожнини.

На жаль, під час надання медичної допомоги у лікарні чоловік помер. Спиртного у його крові не виявили.

Наразі поліція встановлює обставини злочину та осіб, причетних нього, зокрема допитують осіб, з якими спілкувався загиблий.

Військові, з якими чоловік ремонтував машину, припускають, що він міг вийти з дому за цигарками або ще щось купити. Бо був одягнений у домашній одяг.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин передбачено до 10 років позбавлення волі.

На сторінці Військової частини 3008 Національної гвардії України додали, що йдеться про  Андрія Карася. Він проходив службу у м. Вінниці на посаді водія у військовій частині з 2016 року. Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС і за часи служби зарекомендував себе з позитивної сторони.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася сімсот вісімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "Миколаївський район: Учора, 17 квітня, о 17:20, 17:44 та...

Протягом дня росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 39 вибухів. Обстріл...

Триває сімсот вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

Про це очільник МВС України Ігор Клименко повідомив у телеграм-каналі: "Чернігів. Екстрені служби ліквідовують наслідки ракетних у...

X