Skip to main content

ПОДІЇ

Небезпечне селфі : у Тернополі підлітка вдарило струмом на даху вагона

У Тернополі 15-річного хлопця ледь не вбило струмом. Інцидент трапився напередодні ввечері на території залізничного вагонного депо, що на вулиці Бродівській, повідомляє «20 хвилин. Тернопіль».

Підліток поплатився за бажання зробити селфі на даху потяга, кажуть у поліції. Хлопець проживає недалеко від залізничних колій. Він вирішив з друзями вирушити до вагонів у пошуках розваг.

Зі слів товаришів потерпілого, хлопець хотів сфотографуватися та піднявся сходами на дах вагону. Дротів під напругою ніби не торкався. Але від різкого удару струмом його відкинуло на землю.

Як пояснюють фахівці, між дротом і залізною поверхнею вагону створюється електрична дуга. Навіть не торкаючись дроту, може вразити струмом.

Хлопця у важкому стані і з опіками 30% тіла шпиталізували до Тернопільської обласної дитячої лікарні з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, електротравма".

Пацієнт у реанімації обласної дитячої лікарні, у нього 25% опіків тіла. Його двічі прооперували. Стан дитини  залишається важким. Прогнозів щодо одужання медики не дають. Проте відмічають, що серце неушкоджене, що зазвичай трапляється при ураженні струмом.

В поліції за даним фактом внесли відомості до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Правоохоронці застерігають підлітків від необдуманих вчинків. Варто пам’ятати, що прогулянки на даху потягу можуть бути смертельно небезпечними. Також звертаються до батьків: цікавтеся дозвіллям своїх дітей, аби попередити подібні ситуації. 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

21 квітня о 03:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Українській села Саксаг...

X