Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

Трагедія у Запоріжжі: у приватному нелегальному садочку померла крихітна дитина. ФОТО

У Запоріжжі у приватному садочку раптово померла однорічна дівчинка. Трагедія сталася 29 травня. Заклад працював у звичайній 3-кімнатній квартирі багатоповерхівки на 8-му поверсі. Історію розповів місцевий телеканал Алекс.

Приватні ясла батьки знайшли за оголошенням. Туди набирали дітей у віці від 1-го до 2-ох років. Вихователька називала себе кваліфікованою нянею, заявляла, що має 3 вищі освіти та займається з дітьми розвиваючими заняттями.

Для дитини це був так званий перший «пробний» день відвідин. Переглянути всі документи батьки збиралися ввечері – до того хотілося дізнатися, як пройде день в їхньої доньки. В 9 годин дівчинку відвезли до виховательки, а вже через годину отримали телефонний дзвінок зі словами: «ваша дитина не дихає».

За попередньою інформацією, крихітка сильно плакала, і вихователька вклала її спати. Вона повідомила батькам, що малеча захлинулась під час блювання. При цьому стверджує, що дитина, була хвора.

За словами жителів будинку, приватний садочок у квартирі працював близько 5-ти років, чи була це ліцензована діяльність, поки невідомо. Сусіди стверджують, дітей тут доглядали погано,  бо постійно чули плачі, але батьки все одне їх приводили.

У службі у справах дітей Запоріжжя кажуть, що мати померлої дівчинки понесе покарання, адже вона добровільно віддала малу у "квартирний дитсадок ", який не є кваліфікованим закладом. Її, ймовірно, чекає штраф.

На даний момент правоохоронцями відкрита кримінальна справа за ч.2 ст. 115 КК України, це умисне вбивство. Ведеться слідство.

Наразі триває судмедекспертиза, яка встановить справжню причину смерті дитини. Правоохоронці також перевіряють законність діяльності «квартирного центру».

Якщо провина «приватної няні» буде доведена, їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У ніч на 18 квітня 2024 року противник атакував 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ – рф та мису Ча...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Протягом доби ударів по м. Харків не зафіксовано. Окупа...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Михайлівку, Берисла...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області...

Розпочалася сімсот вісімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X