Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Закарпатті прикордонник жорстоко побив пенсіонера через зауваження. ФОТО

Резонансна подія відбулася напередодні  у Великому Березному, що на  Закарпатті. О 5-ій ранку у центрі міста молодик зухвало побив літнього чоловіка.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці екс-голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко, оприлюднивши і відео побиття.

"Молодик у формі однієї із державних силових структур, безбожно б'є старшу людину. Все це прямо перед камерою Приватбанку. Відзняв відео хтось із мешканців буд. 33, вул. Шевченка." -  написав чиновник.

Правоохоронці, які застала осіб на місці події, з’ясували, що між двома чоловіками раптово виникла сварка: 64-річний місцевий житель зробив зауваження 22-річному, який поводився неадекватно та порушував громадський порядок. На слова чоловіка, останній відреагував агресивно та почав його бити.

Молодик, ймовірно, був ще й нетверезим, не вгамовувався та опирався навіть при затриманні.  На нього було складено адмінпротокол за статтею 185 КУпАП.

Спочатку в ЗМІ зявилася інформація, що нападник із правоохоронців, однак в поліції все спростували.

Пізніше зясувалося, що дебоширом виявився молодий немісцевий прикордонник, який всього тиждень пропрацював на заставі "Великий Березний", що підпорядкована Чопському прикордонному загону.

«Він перебуав в стані алкогольного сп'яніння» – заявив Симочко, посилаючись на слова громадського правозахисника Віталія Грегора.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

В подальшому матеріали слідчі скерують до Державного бюро розслідувань. Натомість, прикордонне відомство розпочало своє, внутрішнє розслідування.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Контррозвідка Служби безпеки затримала агента воєнної розвідки рф, який під виглядом таксиста шпигував за цивільними та військовими об’є...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Артобстріл й пʼять атак fpv-дронами. Звечора та вночі ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі:  "Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій о...

X