Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

На Закарпатті прикордонник нещадно побив літнього чоловіка через просте зауваження. ФОТО

Резонансна подія відбулася напередодні  у Великому Березному, що на  Закарпатті. О 5-ій ранку у центрі міста молодик зухвало побив літнього чоловіка.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці екс-голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко, оприлюднивши і відео побиття.

"Молодик у формі однієї із державних силових структур, безбожно б'є старшу людину. Все це прямо перед камерою Приватбанку. Відзняв відео хтось із мешканців буд. 33, вул. Шевченка." -  написав чиновник.

Правоохоронці, які застала осіб на місці події, з’ясували, що між двома чоловіками раптово виникла сварка: 64-річний місцевий житель зробив зауваження 22-річному, який поводився неадекватно та порушував громадський порядок. На слова чоловіка, останній відреагував агресивно та почав його бити.

Молодик, ймовірно, був ще й нетверезим, не вгамовувався та опирався навіть при затриманні.  На нього було складено адмінпротокол за статтею 185 КУпАП.

Спочатку в ЗМІ зявилася інформація, що нападник із правоохоронців, однак в поліції все спростували.

Пізніше зясувалося, що дебоширом виявився молодий немісцевий прикордонник, який всього тиждень пропрацював на заставі "Великий Березний", що підпорядкована Чопському прикордонному загону.

«Він перебуав в стані алкогольного сп'яніння» – заявив Симочко, посилаючись на слова громадського правозахисника Віталія Грегора.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

В подальшому матеріали слідчі скерують до Державного бюро розслідувань. Натомість, прикордонне відомство розпочало своє, внутрішнє розслідування.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X