Skip to main content

ПОДІЇ

У Києві після вибуху у житловому будинку знайшли тіло ще одного мешканця. ВІДЕО

У Києві на Позняках на місці вибуху у багатоповерхівці по вул. Соломії Крушельницької, 1/5 найшли тіло 3-ої загиблої людини, повідомляє ДСНС України.

«Станом на 20:00 на місці надзвичайної ситуації знайдено 3 загиблі особи. Евакуйовано 23 особи. Деблоковано 3 людей», — вказано у повідомленні.

Як сказав на брифінгу пресофіцер Держслужби з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий, під завалами загинув чоловік. Зараз встановлюють його вік, а також в якій саме квартирі мешкав загиблий.

"На цю хвилину у нас знайдений третій загиблий. Це чоловік", - заявив представник ДСНС.

За версією надзвичайників попередньо стався вибух газоповітряної суміші. Внаслідок вибуху сталося руйнування від 5-го до 8-го поверху включно.

На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС та співробітники Національної поліції.

Всього для проведення робіт залучено майже 500 осіб, задіяні також службові собаки, працює майже  70 одиниць спеціальної техніки.

Із евакуйованими мешканцями будинку працюють психологи  ДСНС України у м. Києві. До розбору завалів поки що не поспішають приступати через велику загрозу обвалу будівлі. Наразі  встановлюються троси та розпірки для стабілізації конструкцій будинку.

Як повідомляла "Магнолія-ТВ, трагедія трапилася сьогодні о 10:00. У Дарницькому районі Києва по вул. Соломії Крушельницької в одній із приватних квартир пролунав вибух, унаслідок чого стався обвал міжповерхових перекриттів.

Внаслідок обвалу спочатку знайшли тіла двох людей,  3-ох осіб витягнули з-під завалів і госпіталізували. 

У поліції там часом порушили кримінальну справу та розпочали розслідування. Правоохоронці розглядають 2 версії трагедії, а  у "Київгазі" пройшли обшуки.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X