Skip to main content

ПОДІЇ

Моторошні кадри у Карпатах: через негоду у людей навіть асфальт тікає з-під ніг. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

На Західній Україні вирує негода. Сильні паводки тут призвели не лише до затоплення, а й численних зсувів грунту і навіть асфальту.

На сторінці «Наше Прикарпаття» у Фейсбуці поширили відео, як у Карпатах у районі Яремче у людей, серед яких була родина з дітьми, асфальтвана дорога буквально йшла з-під ніг разом з деревами обабіч.

Свідок події зафільмував моторошні кадри. На відео видно, як голосно кричать діти, які ледве встигають разом із мамою пробігтися по дорозі, яка тікає з-під їхніх ніг.

За даними ДСНС, на Прикарпатті, у Верховинському районі, через сильні опади  відбулося близько 30 зсувів та селевих потоків. Унаслідок зливових дощів підтоплено 256 домогосподарств, пошкоджено 12 автомобільних мостів, знищено 15 пішохідних та 34 мости комунального значення.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Сьогодні вночі ворог атакував Вінниччину. У м.Жмеринка, внаслідок падіння уламків ворожого дрона, зазнало пошкоджень три чотириповерх...

Ми розшукуємо двох сестричок Ліану та Нелю Капаленко з Харківщині. Ліані у березні виповнилося 14 років, а Нелі зараз 16. Інформація про...

X