Skip to main content

ПОДІЇ

Вибухи та постріли: на Рівненщині під час сутичок на мітингу травмувався поліцейський. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Для перегляду відео натисніть на зображення

Увага, відео містить ненормативну лексику

У Березному, що на Рівненщині, пікет за участі 130 осіб, закінчився сутичками, вибухами і стріляниною. Про це повідомляє поліція області.

Як з’ясувалося, у місті відбулося відкриття офісу однієї із громадських організацій за участю одного народного депутата. Тут зібралися активісти.

Як повідомляє «Суспільне», «Нацкорпус» вимагав від Сергія Литвиненка пояснень його слів про необхідність розгляду Верховною Радою законопроєкту про особливий статус Донецької та Луганської областей.

Крім того, у громадській приймальній на вулиці Київській здійснював прийом громадян іще один депутат Верховної ради - Ілля Ківа.

Під час від'їзду нардепа, учасники пікету почали доганяти його, тоді як прихильники нардепа стали на його захист. Під час сутичок невідомий кинув у натовп піротехнічний виріб.

Щоб захистити людей, начальник управління патрульної поліції Рівненщини спробував відбити снаряд ногою, однак у цей момент він вибухнув. Поліцейського госпіталізували із травмами до лікарні Рівного.

Аби вгамувати натовп, поліцейські кілька разів вистрілили в повітря. Спочатку затримали 15 найбільш агресивних учасників та вилучили 5 транспортних засобів. Затриманих доставили до місцевого відділення поліції.

Згодом кількість затриманих сягнула 47 активістів. Усі особи встановлені, здебільшого це —мешканці столиці та Київської області.

Поліцейські виявили та вилучили у затриманх 5 пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею, та 9 піротехнічних виробів.

Крім того, правоохоронці доставили на територію відділення поліції 5 транспортних засобів: три мікроавтобуси, позашляховик та легковик. За результатами огляду заборонених предметів виявлено не було — авто повернули власникам.

За хуліганство і злісну непокору поліцейським  склали 8 адміністративних протоколів на 4-ох осіб.

Крім того, до поліції із письмовою заявою звернувся і нардеп. Він повідомив, що під час його перебування в громадській приймальні у місті Березне на нього напали, йому не давали змоги сісти до авто, шарпали за руки, одяг, кидали каміння та різні предмети.

Розпочаті кримінальні провадження. Тривають розслідування.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Новій м. Долинська кіт сидить на дереві і не може самостійно спуститися. ...

X