Skip to main content

ПОДІЇ

Відома українська співачка заявила про розбійний напад на її знімальну групу, поліція все спростовує. ФОТО

Українська співачка Марина Тимофійчук, відому як Navka,  заявила, що на її знімальну групу скоїли  розбійний напад, коли вона їхала на зйомки кліпу в Херсонську область. Вночі під авто виконавиці кинули залізний предмет. Коли машина зупинилася, на артистів намагалися напасти.

Про це артистка написала в Facebook

Інцидент стався близько другої години ночі в Миколаївській області, Новоодеського району на автошляху Миколаїв-Благовіщенське. 

"На щастя, ми всі живі здорові завдяки хлопцям з нашої команди, які відразу зрозуміли, в чому річ і змогли дати відсіч нападникам. Постраждало наше авто", - написала співачка.

За її словами, зйомки нового кліпу Navka зірвалися. Наразі команда співачки написала заяву до поліції та чекає вирішення ситуації.

Натомість поліція Миколаївщині все  спростувала.

"Інформація, оприлюднена в соціальній мережі facebook користувачем Мариною Тимофійчук, українською співачкою, яка повідомила про нібито вчинений на неї та знімальну групу нічний розбійний напад у Новоодеському районі на автодорозі Миколаїв-Благовіщенськ, не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, заяв про вказаний злочин до поліції не надходило, та ознак кримінального правопорушення не виявлено.

В поліції стверджують, що знімальна група викликала поліцію після пробиття колеса на автородозі. Але замаху на скоєння розбійного нападу, крадіжки, грабежу, або будь-якого іншого злочину, не відбулось. На місце події за викликом прибули патрульні поліцейські та записали пояснення громадян.

"Також відмітимо, що впродовж року на території Новоодеського району жодних заяв про вчинення розбійних нападів на автошляху не надходило", - наголосили в поліції.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X