Skip to main content

ПОДІЇ

У курортній Кирилівці батьки так відпочивали, що розгубили 3-ох дітей. ФОТО

Неспокійними видалися вихідні для запорізьких поліцейських, особливо у розпал пляжного сезону, коли батьки часто-густо втрачають пильність за своїми непосидючими малюками.  

У курортній Кирилівці, правоохоронці разом з небайдужими, розшукали та повернули батькам 3-ох маленьких дітей, які загубились на узбережжі Азовського моря.

Так, загубила свого 5-річного сина відпочивальниця із Дніпропетровщини. Коли жінка зрозуміла, що самотужки малюка не знайти, звернулася до поліцейських.

На розшук малого було скеровано усі наряди поліції. Втім схвильованій матері пощастило. На одній із баз відпочинку, на Федотовій косі, випадкова жінка побачила маленького хлопчика без супроводу дорослих і повідомила у поліцію. Непосиду повернули щасливій матері.

Того ж дня, вже пізно вечері надійшло ще одне повідомлення, і знову про зникнення 5-річного хлопчика. Спершу дорослі намагалися самостійно знайти дитину, зрозумівши, що все марно, звернулися за допомогою до правоохоронців.

У поліцейських це вийшло краще, і протягом 10-ти хвилин малюк був вже в обіймах батьків.

А в День Конституції у Кирилівці вже загубилася 6-річна дівчинка.

Батьки, мешканці міста Дніпро, пояснили, що донька загубилась на узбережжі Федотової коси. Дитину знайшли за годину, але вже за півтора кілометра від місця зникнення.

На щастя, з усіма дітками було все гаразд.

А от з батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди та «обдарували» адмінпротоколами за недогляд.  

Поліцейські нагадують батькам, що літо — це пора відпочинку для дітей і особливої відповідальності дорослих за їхнє життя і здоров’я. Це час, коли дітей підстерігає безліч небезпек.

Приділіть кілька хвилин та нагадайте малечі правила поведінки під час відпочинку, на дорозі, у місцях масового скупчення людей та з незнайомцями. У разі виникнення надзвичайних ситуацій не зволікайте та відразу звертайтесь за допомогою до поліції.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

X