Skip to main content

ЗЛОЧИНИ

В Івано-Франківську безхатченко помстився чоловікові тим, що підпалив його автівку. ФОТО

Повідомлення до поліції Івано-Франківська надійшло близько 05 ранку від 33-річного місцевого жителя.

Потерпілий вказав, що невідомий чоловік намагався підпалити його автомобіль «Фольстваген Пасат», який був припаркований на обгородженій території багатоповерхівки. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

В ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що зловмисник поклав ганчір’я під легковик, підпалив його та втік з місця злочину.

Щоб оперативно встановити та розшукати палія, поліцейські здійснили подворовий обхід, опитали всіх можливих очевидців і вилучили записи камер відеонагляду з місця злочину та прилеглої території.

Вже через декілька годин правоохоронці розшукали та затримали порушника на одній із вулиць міста. Йдеться про 36–річного уродженця Івано-Франківська, який на даний час перебуває без постійного місця проживання.

Поліцейські вилучили у нього речові докази, які безпосередньо вказують на причетність до вказаного злочину.

Правопорушник зізнався у скоєному та пояснив свій вчинок тим, що напередодні мав конфлікт з потерпілим і таким чином вирішив йому помститись.

Наразі вирішується питання щодо затримання зловмисника. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

За матеріалами ВК ГУНП в Івано-Франківській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X