Skip to main content

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

У Полтаві учня зацькували за коронавірус, у якого його не було, - "Батьки SOS"

У Полтаві учня 8-го класу зацькували через те, що він нібито має коронавірус, хоча насправді в дитини просто алергія на маски і антисептики.

Про інцидент, що стався у гімназії №33, розповіла мати учня Ольга Коваленко на сторінці "Батьки SOS" у Facebook.

За словами жінки, у її дитини алергія на маски та антисептики, дитина втрачає свідомість від нестачі кисню, намагаючись виконувати всі карантинні вимоги.

«В понеділок прийшов до школи і знову йому стало погано, його відправили в медпункт, закрили, вимірювали температуру і сказали, що у нього починається вірусна хвороба «корона». Коли  я розмовляла з медсестрою, сказала, що у нього брак кисню і алергія на маски і дезінфектори, йому потрібно на 15 хвилин на свіже повітря. На що медсестра відповіла, що якщо алергія на запахи - нехай цілий день ходить в масці», - розповіла мати учня.

Та на цьому невесела історія не закінчилася. Мати школяра запевняє, що згодом прийшла директорка і налаштувала всіх дітей проти її дитини, сказавши, щоб всі відійшли від нього, так як він в зоні ризику.

«Що за булінг. Дитина додому прийшла в істериці. Вдома переміряли температуру разів 6.Все в нормі - 36,2 ; 36.4.Сказав, шо почувається добре», - обурилася жінка. 

Цей допис в батьківській спільноті багатьох схвилював.І хоча в дитини навіть не було температури, до школи наступного дня його не допустили. Йому заборонила зайти до закладу директорка.

Через це хлопчик повернувся додому знову зі сльозами та зізнався, що боїться, що тепер з ним ніхто не буде розмовляти.

«Психіка сина на межі», – додала авторка посту про емоційний стан сина.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Join "Magnolia-TV" on Facebook!

Область:  Полтавська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Мар’яно Гарсіа Калатаюд – громадянин Іспанії. Майже все життя чоловік прожив на своїй батьківщині, але у 2014 році він переїхав до Украї...

Анатолій Левченко відомий у Маріуполі театральний режисер. Чоловік за останні два роки пережив справжнє пекло і тепер навіть не знає, що...

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

X